Νέα καταγγελία αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου: «Ο φαντάρος γιος της νταντάς ασελγούσε στον γιο μας» -

Nea katangelia apokalypse i Sofia Bekatorou: «O fantaros gios tis ntantas aselgouse ston gio mas» -

 Συγκλονίζει η περίπτωση ενός 4χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα κακοποίησης από τον γιο της νταντάς του.

Δύο νέες περιπτώσεις κακοποίησης αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου κατά την παρουσίαση της πρωτοβουλίας #MeNow_MeToo του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας που έχει ως στόχο να στηρίξει θύματα κακοποίησης.

Η μία περίπτωση αφορά σε έναν αθλητή που κατήγγειλε κακοποίηση από τον προπονητή του. «Με χτυπούσε με κλωτσιές και σφαλιάρες. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω από το ξύλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά στην κακοποίηση ενός 4χρονου αγοριού από τον γιο της νταντάς του. Οι ζωγραφιές του παιδιού αποκάλυψαν τον θύτη, που ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Το αγοράκι μας έμενε τα πρωινά με μια κυρία 52 ετών, την νταντά του. Στον χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση, σε όλους τους χώρους εκτός από τις τουαλέτες. Παρατηρήσαμε μι απότομη αλλάγη συμπεριφοράς και τελικά αποδείχθηκε ότι όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, ερχόταν στο σπίτι ο γιος της, που ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο παιδί μας», λέει ο πατέρας του παιδιού.

«Ο δράστης είναι στον στρατό οπότε πάει στρατοδικείο και για την μητέρα του υπάρχει κανονικά η διαδικασία που ακολουθείται για συγκάλυψη», είπε η Σοφία Μπεκατώρου.

Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ:

Σχόλια